Årets Naturpass köper du i Snättringekiosken Häradsvägen 77, Huddingecykel Sjödalsbacken 2 eller i vår klubbstuga Källbrinks IP.

Naturpasset

Snättringe SK arrangerar Naturpasset i Gömmarskogen under perioden 1/5 - 30/9

Du som tycker om att orientera eller motionera eller bara vistas i naturen bör absolut passa på att köpa ett Naturpass för att se hur många kontroller du kan hitta. Detta är ett fantastiskt tillfälle att få uppleva vilken fin natur det faktiskt finns i Snättringes närhet.

Vissa delar av skogen är rent underbart vackra med urgamla tallar och vackra myrar.

Man kan omöjligt tro att man befinner sig mitt i en storstad, Jo, möjligen om man tar sig tid att betrakta utsikten från det högsta berget då.

Ett Naturpass är ett paket som består av ett startkort och en karta med 30 inritade kontroller av varierande svårighetsgrad.

Paketen finns till försäljning på plats som anges här uppe + att det går att köpa i vår klubbstuga på torsdagar när vi har träning, se vår hemsida om tider.

Välkommen till Gömmarskogen med ett Naturpass i er hand.

Har du frågor, synpunkter eller vill berätta vad du tyckte om naturpasset så skriv gärna en kommentar. Din kommentar hjälper oss att förbättra naturpasset och/eller inspirera andra att delta i naturpasset.

Klicka här för att skriva och läsa kommentarer!

Kom ut i naturen

Uppdaterat 2015-09-28